Bang & Olufsen

Dat Denen goed zijn in 'Design met een hoofdletter', is niets nieuws. Maar de ontwerpers van Bang & Olufsen voegen daar toch weer een nieuw hoofdstuk aan toe.
Steeds weer weten ze ons te verrassen met een nieuw design, wat totaal anders is dan wat menigeen verwacht. Juist dat  'out of the box' denken typeert de ontwerpers.

De nieuwste revolutie op geluidsgebied komt weer van Bang & Olufsen. De luidsprekers Beolab 17, 18 en 19 werken vollledig draadloos volgens de nieuwe WiSa norm. Voor het eerst is het mogelijk om geluid in de allerhoogste kwaliteit draadloos te transporteren.

Recentelijk is de eerste OLED TV van B&O op de markt gekomen. Op dit moment het mooiste wat er op T V gebied te krijgen is. Zowel op de vloerstandaard als ook aan de muurbeugel zult u versteld staan van de unieke elegante bewegingen die het toestel in elke kijkpositie kan bewegen. De versterkers zorgen voor een verbluffend goed geluid wat natuurlijk aangevuld kan worden met extra luidsprekers zoals de Beolab 18 of de Beolab 50 om een complete surround ervaring te krijgen. 

Komt u gerust langs voor een demonstratie.