Bose


De enige Bose Experience Store van Amstelveen bevindt zich bij ons. Hier kunnen wij de vele mogelijkheden van Bose apparatuur kunnen wij u uitgebreid demonstreren. Van de kleine Soundlink Bluetooth apparaten tot uitgebreide Lifestyle Home Cinema systemen. Ook Multiroom behoort tot de mogelijkheden Al deze systemen kunnen door ons ook bij u thuis geïnstalleerd worden, en gekoppeld aan uw bestaande apparatuur,  zodat u volop kunt genieten van uw aankoop.

Het Bose SoundTouch™ concept is een volledig nieuwe manier om eenvoudiger dan ooit muziek draadloos in huis te streamen, via Airplay, Wifi en Bluetooth. De Lifestyle systemen kunnen aangevuld worden met een SoundTouch adapter en voor andere ruimtes zijn er de Soundtouch 20 en 30. Voor het aansturen van speakers in de badkamer of de tuin is er de SoundTouch versterker die met alle mogelijke luidsprekers gecombineerd kan worden. Wat betreft plaatsing en kwaliteit biedt het SoundTouch systeem een unieke flexibiliteit.

De legendarische Wave radio met ingebouwde CD speler kunnen wij sinds kort ook leveren. De meest compacte Bose oplossing met een verbluffend geluid voor een aantrekkelijke prijs € 699.