Loewe Amsterdam

Wat weinig mensen weten is dat het Duitse merk Loewe de uitvinder is van de beeldbuis televisie. . Inmiddels zijn we vele jaren verder en de beeldbuis is zo goed als verdwenen uit ons dagelijkse leven. Ook in de huidige LCD/LED techniek laat Loewe zich niet onbetuigd.
Met op dit moment de modellen: BILD 1, BILD 3, CONNECT, BILD 7, INDIVIDUA
L en REFERENCE.

Stuk voor stuk prachtige modellen, met elk hun eigen design-taal. Voor ieder wat wils dus. Door de vele kleur mogelijkheden past een Loewe TV in ieder interieur. Door het gebruik van hoogwaardige materialen maar zeker ook door de beeld- en geluidskwaliteit onderscheidt Loewe zich van de massa. Naast B&O is Loewe het enige merk met ingebouwde Surroundprocessoren waardoor op een eenvoudige manier een compleet Home Cinema systeem te bouwen is te bedienen met 1 eenvoudige afstandbediening. 

Ook op Audio gebied heeft u bij Loewe volop keus, Van fraaie compacte luidsprekers tot de onovertroffen elektrostaten. Binnenkort wordt hier een multiroom systeem aan toegevoegd, waarmee u door het hele huis van uw favoriete muziek kunt genieten. 

We komen graag bij u thuis langs om advies op maat te kunnen geven en een gedegen offerte te kunnen maken, dit alles geheel vrijblijvend natuurlijk.