107 jaar Koudijs Beeld & Geluid

Hendrik Koudijs begon in 1916, 108 jaar geleden ,(Volg de LINK en lees op Aalsmeervandaag het interview met Steven Koudijs) een installatiebedrijf en radiohandel in wat nu het “Oude Dorp” wordt genoemd. Nu meer dan 108 jaar later is Koudijs uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van beeld en geluid. Door de voortdurende aandacht voor de klant en de optimale service bestaat Koudijs inmiddels ruim 107 jaar.

Midden in Amsterdam vind je de Koudijs Loewe Gallery Amsterdam. Daar staat een absolute primeur in de showroom, de nieuwste BILD s 77 OLED TV. De experts van Koudijs demonstreren je graag het superieure geluid en de perfecte afwerking. Momenteel is dit de beste TV die er is!

Veel van de technologische nieuwigheden van de vorige eeuw zijn bij ons over de toonbank gegaan en ook in de 21e eeuw staan wij klaar om u volledig te informeren over de nieuwste ontwikkelingen.
Om u altijd zo goed mogelijk advies te kunnen geven volgen wij voortdurend trainingen bij leveranciers, zoals LOEWE, SONOS, Bose en Miele . Maar ook in WiFi, antennetechniek en digitale TV kunnen wij u ondersteunen.

Wij werken nauw samen met architecten en installateurs zodat we u een totaalpakket kunnen aanbieden dat geheel op uw wensen is afgestemd. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een plan op maat om uw bestaande apparatuur te vervangen of aan te passen aan de toekomst. Dat geldt voor alle audio- en video mogelijkheden maar ook voor uw keukeninbouwapparatuur.

Onze Partners