LOEWE radio.frequency

DAB_radio_front_Shadow

Het jaar 2023 markeert een belangrijke mijlpaal voor Loewe, het Duitse bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige audioproducten en televisies. Ter ere van hun 100e verjaardag heeft Loewe de radio.frequency gelanceerd, een draagbare DAB+ radio die een eerbetoon is aan de oprichting van het bedrijf in 1923 (Berlijn), toen de fabrikant bekend stond als ‘Radio Frequenz GmbH’.

Wat betreft het ontwerp: de radio.frequency van Loewe is bekleed met een unieke akoestische stof van tweekleurig garen in basalt grijs. De boven- en onderkant zijn verfraaid met een inlegwerk van hoogwaardig Canadees eikenhout, wat een vleugje elegantie toevoegt aan het geheel.

Eén van de meest indrukwekkende aspecten van deze draagbare radio is de ingebouwde Li-Ion batterij, die tot wel 14 uur lang muziek kan afspelen.

De Loewe radio.frequency is nu verkrijgbaar bij ons. En heeft een prijs van 199 euro. Dit speciale product viert niet alleen het rijke erfgoed van Loewe, maar biedt ook een premium audiobeleving voor de moderne consument. En het leukste van alles: het is verpakt in een draagbaar formaat.

Loewe Multi-Room AMP

Eindelijk is hij er dan, de Multi-Room AMP (versterker) van Loewe. Met zijn ongeëvenaard muziekvermogen van 2 x 300 watt biedt hij eindeloze mogelijkheden: van

Lees meer »

LOEWE radio.frequency

Het jaar 2023 markeert een belangrijke mijlpaal voor Loewe, het Duitse bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige audioproducten en televisies. Ter ere van hun

Lees meer »