Loewe

Loewe is de uitvinder van de beeldbuis TV. Dus dat ze daar wat kunnen in Kronach – Duitsland is wel duidelijk. Inmiddels zijn we vele jaren verder en de beeldbuis is zo goed als verdwenen uit ons dagelijkse leven. Ook in de huidige techniek laat Loewe zich niet onbetuigd. Met op dit moment 4 model-lijnen, BILD 1, BILD 3, BILD 4, BILD 5, BILD 7 (OLED) en de BILD 9.

Stuk voor stuk prachtige modellen, met elk hun eigen design-taal. Voor ieder wat wils dus. Door de vele kleur mogelijkheden past een Loewe TV in ieder interieur.
Door het gebruik van hoogwaardige materialen maar zeker ook door de beeld- en geluidskwaliteit onderscheidt Loewe zich van de massa.
Loewe is het enige merk met ingebouwde Surround processoren waardoor op een eenvoudige manier een compleet Home Cinema systeem te bouwen is en te bedienen met 1 eenvoudige afstandbediening.

Ook op Audio gebied heeft u bij Loewe volop keus, Van fraaie compacte luidsprekers tot de onovertroffen Klang 9 draadloze luidsprekers. Een draadloos surround systeem behoort ook tot de mogelijkheden. Binnenkort wordt hier een multiroom systeem aan toegevoegd, waarmee u uw muziek door het hele huis kunt laten horen.