Spectral Store

PHOTO-2019-02-06-14-18-39

Onze Spectral Store in Amsterdam laat een groot en representatief deel van de Spectral meubelcollectie zien. Voor elke maat en in elke denkbare kleur is er een oplossing om in een stijlvol meubel al uw apparatuur onzichtbaar weg te werken.  Integratie van de nieuwste Apple® technieken, inbouw van Bose® of Loewe® geluid in het meubel, alles is mogelijk. Of u nu een Loewe®, Samsung® of Philips® TV aanschaft, TV-kijken zal veranderen in een ware beleving van beeld en geluid.

Voor elk interieur is een oplossing mede door de keuze uit meer dan 2000 NCS kleuren.
Voor alle spectral modellen hebben wij een tekenprogramma waarmee wij uw ideale meubel kunnen samenstellen. Ameno is verkrijgbaar in 2 dieptes en in veel verschillende hoogte- en breedtematen. Dit gecombineerd met de grote hoeveelheid kleuren en opties maakt het aantal mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Loewe past vanwege de grote hoeveelheid kleuren en verschillende materialen zeer goed bij de luxe uitstraling van de Spectral meubelen. Vandaar dat wij een groot aantal modellen presenteren in verschillende uitvoeringen en maten. Ook leveren wij o.a. Samsung schermen en Bang & Olufsen waar wij in Amstelveen een uitgebreide presentatie van hebben.

Loewe Multi-Room AMP

Eindelijk is hij er dan, de Multi-Room AMP (versterker) van Loewe. Met zijn ongeëvenaard muziekvermogen van 2 x 300 watt biedt hij eindeloze mogelijkheden: van

Lees meer »

LOEWE radio.frequency

Het jaar 2023 markeert een belangrijke mijlpaal voor Loewe, het Duitse bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige audioproducten en televisies. Ter ere van hun

Lees meer »