Til uw kunst naar een hoger niveau !

Meural_Lifestyle_3

MEURAL 

Maak uw ruimte nog stijlvoller met de nieuwe Meural Canvas II. Ultramoderne technologie, een slank, modern frameontwerp en een vrijwel eindeloze bibliotheek met kunst uit musea en galerieën over de hele wereld komen bijeen om kunst tot leven te brengen.

Een muur vol inspiratie.
Maak een statement op een geheel nieuwe manier, door de wereld van kunst aan de muur te hangen en te laten zien wat echt bij u past. Stem uw muur af op uw stijl, het seizoen, het tijdstip of zelfs uw stemming.

Een galerie in elke ruimte.
Oude kunst, nieuwe kunst en alles daartussenin; met Meural hebt u meer dan 30.000 kunstwerken aan uw muur. Meural Members halen het meeste uit hun Canvas.

Stelt u zich uw beste foto’s voor, op hun best.
Stel al uw favoriete foto’s tegelijk ten toon, in één frame. Uploaden is eenvoudig en elke foto ziet er helder, dynamisch en levendig uit.

Breng elke penseelstreek tot leven.
Onze gepatenteerde TrueArt-technologie levert levensechte kunst vanuit elke hoek, waardoor het Meural Canvas een meesterwerk wordt.

Verlichting is alles.
Ons speciale niet-reflecterende, matte scherm en de omgevingslichtsensor zorgen ervoor dat 16,7 miljoen kleuren, van diepzwart tot rijke tinten, perfect in beeld zijn.

Geef de manier waarop u uw foto’s laat zien een nieuw frame.
U kunt uw eigen foto’s uploaden, bijsnijden en filters toevoegen via de Meural-app of -website. En via de zijklep van de Canvas II hebt u snel toegang tot de poorten en kunt u snel en eenvoudig foto’s vanaf uw SD-kaart uploaden

Swipe met uw hand of gebruik de app om het verleden in het heden te plaatsen.
Verken, ontdek en bewerk kunst, pas de canvasinstellingen aan en meer met de Meural-app (iOS en Android) of de my.meural website vanaf elke locatie. Of ontspan en gebruik de ondersteunde spraakbesturing (zoals Alexa) om een nieuw meesterwerk te vinden.

Maak uw eigen dynamische decoratie
Stel uw favoriete werk samen, personaliseer uw canvasinstellingen en pas de weergavetijden aan voor uw stemming of routine. En als u iets nieuws zoekt, kan Meural u zelfs verrassen.

Horizontaal of verticaal.
De Canvas II herkent automatisch zijn oriëntatie en met de draaivoet is het eenvoudig om te wisselen.

Oude kunst, nieuwe kunst en alles daar tussenin.

Geef uw passie een boost door een vrijwel eindeloze bibliotheek van meer dan 30.000 kunstwerken uit de hele wereld te verkennen. En met een Meural Membership haalt u alles uit uw canvas.

De vanaf prijs voor de 21,5 inch is 649,00 EUR.
De vanaf prijs voor de 27 inch is 849,00 EUR

Waarschuwing !!

Op internet wordt door www.IPTV-aanbieder.com zogenaamde IPTV pakketten verkocht.Onderaan deze site wordt ons adres genoemd: Stadhouderskade 24A. LET OP : Wij hebben hier niets mee

Lees meer »

Loewe Multi-Room AMP

Eindelijk is hij er dan, de Multi-Room AMP (versterker) van Loewe. Met zijn ongeëvenaard muziekvermogen van 2 x 300 watt biedt hij eindeloze mogelijkheden: van

Lees meer »