Zelf stroom opwekken met de AIRTURB

Iedereen is afhankelijk van stroom. Van het opladen van je smartphone tot de kilometers die je rijd in je (toekomstige) auto. Onze verslaving aan stroom leidt tot hoge kosten, verhoogde CO2 uitstoot en tekort aan grondstoffen. Kortom de vraag naar duurzame energie neemt toe.

Het doel van Airturb is om mensen te voorzien van zelf opgewekte duurzame energie zonder grote investeringen en met minimale inspanning. Ons geheim? De wind! En de wind is daarmee misschien wel een beter alternatief dan zonnepanelen.

ELEKTRICITEIT PRODUCTIE

De wind is onvoorspelbaar. Dit zorgt ervoor dat wij geen exacte opbrengsten kunnen berekenen. De Airturb Model One heeft een maximale opwekking van 600 watt (generator).
Dit wordt gehaald vanaf windkracht 6. Bij windkracht 1 begint de Airturb Model One met het opwekken van energie. Vanaf windkracht 7 zorgt de controller voor een veilige remming.

Start windsnelheid: 1,3 m/s.
Gewicht ongeveer 25 kg. incl. dynamo
140 cm hoog – 60 cm doorsnede
Materiaal: Carbon fiber, glass fiber, nylon, staal.
Keuring: IP54, EMB.
Levensduur: 10 -15 jaar
Voorlopig alleen verkrijgbaar in de kleur gebroken wit.

Veiligheid gewaarborgd door een automatisch remsysteem dat er voor zorgt dat de AirTurb niet van je dak afwaait. In tegenstelling tot andere groene energie producten is de windmolen onderhoudsvrij in gebruik.

Installatie gebeurt het beste door een gecertificeerde installateur. Hij kan ook zorgen dat uw elektrische installatie indien nodig zal worden aangepast met een nieuwe teruglevergroep.

Volg ons