Koudijs Amstelveen

Een winkel zoals Koudijs daar zijn er niet zoveel van. Waar persoonlijk contact hoog gewaardeerd wordt en de klant centraal staat. Waar service en kwaliteit vanzelfsprekend zijn. Dat doen we namelijk al meer dan100 jaar met heel veel plezier en passie.

Sinds enige tijd op twee verschillende locaties, maar Amstelveen is en blijft het middelpunt. Hier vindt u dan ook de grootste diversiteit aan merken en producten. Televisie, home cinema en audio-apparatuur, wasmachines, stofzuigers, strijksystemen, koffiemachines, meubels en nog meer…. Advies aan huis zorgt er voor dat u met ons de goede keuze maakt. Wij meten gratis aan huis inbouwapparatuur in.

Naast de producten van Loewe, Samsung, LG, Panasonic en Sony hebben wij alle Sonos en Bluesound componenten demonstratie klaar opgesteld staan en laten u graag alle mogelijkheden zien en horen.

Kom gerust eens binnen voor een kennismaking en een lekkere kop koffie, zodat wij u kunnen laten zien wat onze meerwaarde voor u kan zijn.

Wij zijn ook Ziggo-dealer dus u kunt bij ons terecht voor advies op het gebied van digitale TV. Ook kunnen wij voor u alle aanvragen verzorgen.