Veel gestelde vragen

Jazeker, wij zijn specialist op witgoed gebied. Zowel vrijstaand als inbouw. Ook voor vervanging van inbouwapparatuur. Wij komen gratis bij u inmeten.

-Coax kabels voor de TV's

-UTP kabels voor de TV's

-UTP kabels voor WiFi antennes

-Bepaal vooraf het formaat van de TV

 

Simpel gezegd, bij een OLED is iedere pixel een lichtje. Dus 8.000.000 lichtjes ongeveer.

Dat zorgt voor verbluffend beeld. Kom het zelf bekijken in Amsterdam of Amstelveen

 

Zeker kunnen wij dat, we zijn er specialist in zelfs. Al velen gingen u voor. We gebruiken uitsluitend professionele apparatuur en kunnen uw netwerk ook voor u beheren in 'the cloud'. Zo bent u altijd verzekerd van  goede WiFi !!

Wij doen de complete installatie als u dat wenst. En sluiten alles aan, ook ziggo apparatuur.

Nee, dat is niet nodig. Alle TV's kunnen direct op de kabel (Ziggo/Caiway) worden aangesloten. U ontvangt dat gewoon digitale TV via de kabel. 

Als u kiest voor interactieve TV van KPN of Xs4all heeft u altijd een decoder nodig bij iedere TV in huis.

 

 

 

Nee, onze naam doet dat misschien wel vermoeden, maar hiervoor werken we samen met onze partner Dick Hansen uit Volendam

Nee, dat is helaas nog niet mogelijk. Draadloos TV kijken kan alleen op een mobiele telefoon of Ipad/tablet. Voor een gewone TV zijn in principe zelfs 3 aansluitingen nodig, om overal op voorbereid te zijn. Coax, 220Volt en Netwerkkabel (Cat 5/6)).

Allereerst komen we langs voor een Wifi-scan, daarna maken we een plan / offerte. Door het plaatsen van extra WiFi-antennes in de woning/of het bedrijf zorgen we ervoor dat er goede dekking is voor het WiFi signaal, zowel binnenshuis maar ok in de tuin. tevens kunnen we een ‘gast’ netwerk met inlogcode voor u maken. Handig voor uw bedrijf of B&B bijvoorbeeld.

Wij zijn dealer van Spectral en hebben een Spectral Store in de Loewe Gallery Amsterdam.

Bedenk wel dat de levertijd van deze 'maatmeubels' minimaal 6 weken is.

Volg ons op Instagram