Loewe Gallery Amsterdam

De mooiste LOEWE GALLERY Flagship Store van de Benelux vindt u naast het Vondelpark in Amsterdam. Wat is er leuker dan een dagje Amsterdam en dan ook even bij de Loewe Gallery gaan kijken. Om de hoek van het Rijksmuseum, wat zeker ook een bezoek waard is. Wij zijn makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en parkeren kunt in de parkeergarage onder het Byzantium gebouw.

In deze mooi verlichte showroom kunt u alle modellen in de verschillende kleurcombinaties bekijken. Hier vindt u alles wat Loewe te bieden heeft, nergens anders zo compleet en overzichtelijk als in de Loewe Gallery Amsterdam.

Sinds een paar weken hebben we ook het nieuwe merk ‘WE by Loewe’ in het asortiment. Met daarin een 4-tal ‘WE See’ televisies (32″, 43″, 50″ en 55″ formaten) en een serie ‘WE-hear’ portable speakers. Kom langs voor ‘Hear & See’!

Sinds kort zijn we in de Loewe Gallery een samenwerking aangegaan met het merk SCAPA HOME. Dit Antwerpse merk biedt een grote keus in designmeubelen en accesoires van hoge kwaliteit.